Książka ta zawiera przepisy na najsmaczniejsze desery, takie jak: panna cotta,
bavarese, zabajone czy parfait. Nie brak też w niej zaskakujących wariacji z pysznymi
budyniami i musami w roli głównej. A do tego szczypta cukierniczej teorii i dużo
praktycznych porad.
Winogronowe bavarese z chantilly
Blamanż migdałowy
Creme brulée
Parfait z nugatem i sosem czekoladowym
Tortini z ryżu basmati
Zabajone z kwiatem pomarańczy
Odbiorcy:
– miłośnicy wszelkich deserów, zwłaszcza ci lubiący przygotowywać je samodzielnie
– osoby szukające niezobowiązującego upominku.
Dlaczego warto przeczytać tę książkę:
– zawiera niezbędne informacje o sposobach przygotowywania puszystych deserów i ich
najważniejszych składnikach, będących podstawą kulinarnego sukcesu
– proponowane przepisy są proste, a jednocześnie ich „rezultat” niezwykle efektowny
– staranne opracowanie edytorskie sprawia, że książka od pierwszego spojrzenia rozbudza
w czytelniku chęć oddania się kulinarnym przyjemnościom
Ostatnio oglądane
Dodaj do listyProdukt dodany do listy
Dodaj do listy
45,00zł
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 45,00zł.
Dodaj do listyProdukt dodany do listy
Dodaj do listy
39,90zł
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 39,90zł.
Dodaj do listyProdukt dodany do listy
Dodaj do listy
4,00zł
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 4,00zł.
Dodaj do listyProdukt dodany do listy
Dodaj do listy
40,00zł
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 40,00zł.
Dodaj do listyProdukt dodany do listy
Dodaj do listy
8,00zł
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 8,00zł.
Opinie
Na razie nie ma opinii o produkcie.